درباره گروه لاپاراسکوپی

گروه لاپاراسکوپی زنان

دانشگاه علوم پزشکی مشهد از سال 1393 با فارغ التحصیلی اولین فلوشیپ لاپاراسکوپی زنان در اولین دوره این رشته در ایران، فعالیت خود را در بخش زنان بیمارستان امام رضا(ع) آغاز کرد.

از همان ابتدا تمام اعمال جراحی پیشرفته لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی زنان در این مرکز صورت گرفت و بیماران زیادی از شهرهای مختلف استان و حتی استانهای اطراف به این مركز ارجاع شدند،

به طوری که در حال حاضر این مرکز بزرگترین مرکز ریفرال جراحی های لاپاراسکوپی زنان شرق کشور می باشد.

در زمينه آموزشي، رزيدنتهاي سال 3 و 4 زنان در غالب روتيشن يك ماهه لاپاراسكوپي و هيستروسكوپي را در حد كوريكولوم خود به طور تئوري و عملي آموزش مي بينند.

همينطور گروه لاپاراسکوپی زنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در طول فعالیت 4 ساله خود، کارگاههای آموزشی لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی متعددی جهت گسترش این روش نوین جراحی و ارتقای مهارت متخصصین زنان،

با تأیید و زیر نظر انجمن لاپاراسکوپی زنان ایران برگزار نموده است.

در همین راستا تا کنون طرح های تحقیقاتی مختلفی توسط اعضاي گروه در این زمینه صورت گرفته و در حال انجام می باشد.

گروه لاپاراسکوپی زنان در حال حاضر با تشکیل درمانگاههای هفتگی و انجام اعمال جراحی فعال الکتیو (در اتاق عمل مرکزی بیمارستان امام رضا شماره 2)

و اعمال اورژانس (در اتاق عمل بخش اورژانس زنان بیمارستان امام رضا) مشغول آموزش فراگيران و خدمت رسانی به بیماران می باشد.