درباره گروه پره ناتالوژی

گروه پره ناتالوژي

دانشگاه علوم پزشکی مشهد به طور فوق تخصصي از سال 1388 با گذراندن دوره تكميلي توسط يكي از اعضاي هيأت علمي گروه زنان، فعالیت خود را در زمينه انجام خدمات فوق تخصصي اين رشته مانند

روش هاي تشخيصي CVS و آمنيوسنتز و ويزيت بيماران باردار پرخطر در بخش زنان بیمارستان امام رضا(ع) آغاز کرد، و سپس از سال 1390 با دريافت مدرك فلوشيپي پره ناتال توسط يك نفر ديگر از اعضاي هيات علمي اين گروه،

اين خدمات در بيمارستان ام البنين گسترش پيدا كرد.

به علاوه به دليل اهميت اين رشته و تعداد زياد بيماران باردار پرخطر، در حال حاضر كلينيك بارداري پرخطر روزانه در هر سه مركز قائم(عج)، امام رضا(ع) و ام البنين(س) فعال بوده و مشغول خدمت رساني به خانمهاي باردار پرخطر مي باشد.

از خرداد سال 1396 با تشكيل كلينيك  قلب بارداري در روزهاي شنبه هر هفته در بيمارستان امام رضا(ع) خانمهاي باردار مبتلا به بيماري قلبي بصورت سازمان يافته همزمان توسط متخصص زنان، متخصص قلب و متخصص بيهوشي ويزيت و پيگيري مي شوند.

در حال حاضر با هدف اينكه هر كدام از بيمارستانهاي تحت پوشش دانشگاه علوم پزشكي مشهد مي بايست حداقل يك نفر فلوشيپ پره ناتالوژي داشته باشند، دو نفر از اعضاي هيات علمي گروه زنان در حال گذراندن رشته فلوشيپي اين رشته در تهران مي باشند.